Formålet med sundhedsprofilen/cardion er at give dig et enkelt og let forståeligt øjebliksbillede af din sundhed.

Den består af op til 18 forskellige emner, hvor det er muligt at til- eller fravælge forskellige emner. Emnerne består af kropsmål, fysiologiske test og subjektive vurderinger, der tilsammen giver et billede af din fysiske, mentale og sociale sundhed.

Konceptet er udviklet således at det effektivt kan teste mange deltagere på én gang, men det kan ligeledes benyttes til blot en deltager.

RESULTAT: SUNDHEDSHJULETcardion

Resultaterne for hvert enkelt emne præsenteres visuelt i Sundhedshjulet (se billede). Dette er inddelt i en grøn, gul og rød zone. Den yderste grønne zone repræsenterer de officielle anbefaleringer indenfor emnet. Den gule zone er opmærksomshedszonen og den røde zone repræsenterer risikoadfærd.
På denne måde kan både testleder- og deltager se hvor godt han/hun forbygger livsstilssygdomme indenfor hvert enkelt emne.

Når du har gennemført testen har du og din fysioterapeut tid til at kigge resultaterne igennem sammen. I kan nu ligge en plan for hvordan du optimere dit forebyggelsesniveau.

Hvis du efter nogle måneder har lyst til at se, om du har forbedret dine resultater kan du booke en ny tid. Du vil her blive testet på ny, og de nye resultater vil blive sammenholdt med de første, så du kan se hvor du har flyttet dig og hvor meget.

Hvis du er interesseret så ring op på klinikken for at høre mere eller for at booke en tid.

Konsultationen varer omkring 45min-60min, og koster 695kr.