Tekst størrelse:

Graviditet og efterfødsel onlinekursus

Hold dig stærk

Bækkenbunden under graviditet og efter fødsel

Under en graviditet skabes der, i takt med den voksende mave, en øget belastning og tyngde på bækkenbundens muskler. Den øgede belastning kan medfører inkontinens, hvorfor det er en god idé, at du, allerede når du bliver gravid, har en god kontakt til din bækkenbund og fortsat holder den stærk, sund og elastisk med regelmæssig træning under hele din graviditet.

Hvad får jeg?

Med dette kursus får du netop en vejledning til EFFEKTIVE bækkenbundsøvelser, der foruden selve knibet, vil fokusere på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt. Du får en printevenlig logbog, så du kan holde styr på din træning, og vejledning til hvordan du gør øvelserne svære.

Du får en indegående viden om bækkenbundens opbygning og funktion, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt et helt vidensmodul omkring begrebet inkontinens. Du får naturligvis også en hel bunke af simple råd og redskaber til, hvordan du kan optimere din bækkenbund og forebygge/mindske risici for inkontinens under graviditet og efter fødsel.

Rikke og Mille, som begge er FysioDanmark fysioterapeuter og har en stor erfaring med træning af bækkenet før og efter graviditeten, vil føre dig sikkert igennem teori om bækkenet og praktisk udførsel af øvelserne.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

BABYTUMMEL & MOMMY-FIT🧸🤸‍♀️👩‍👦

‼️Nye hold er klar og venter på dig‼️

🗓️Næste hold starter: Onsdag d. 11. oktober

Holdtræning hver onsdag i 8 uger
👶🏼BabyTummel kl. 9.30

👩🏽Mommy-fit kl. 11.00

Mommy-fit ligger i forlængelse af vores BabyTummel hold - det er derfor oplagt at kombinere det.

Der er begrænset pladser!

Kontakt klinikken for mere info:
📞 Tlf: 97520305
✉️ Mail: mail@fysiodanmark-skive.dk

Vi glæder os til at se jer!

Knus fra Emilie & Maria - FysioDanmark
... See MoreSee Less

Reager på din krops signaler 🆘

Ingen kan mærke din krops signaler bedre end dig. Derfor er det vigtigt, at du stopper op og mærker efter, hvis noget ikke er som det plejer at være. Jo tidligere indsats, jo bedre forudsætninger er der for, at skaden udbedres eller helt forsvinder.

Hos FysioDanmark hjælper vores passionerede fysioterapeuter dig med at komme hurtigt ovenpå smerter og skader – uanset om du lider af kroniske smerter eller lige har været udsat for en skade.

Med over 80 klinikker rundt i hele landet, kan vi tilbyde hurtig og effektiv hjælp nær dig.

Find din lokale FysioDanmark klinik lige her 👇🏼

fysiodanmark.dk/find-klinik/
... See MoreSee Less

Facebook