Tekst størrelse:

Graviditet og efterfødsel onlinekursus

Hold dig stærk

Bækkenbunden under graviditet og efter fødsel

Under en graviditet skabes der, i takt med den voksende mave, en øget belastning og tyngde på bækkenbundens muskler. Den øgede belastning kan medfører inkontinens, hvorfor det er en god idé, at du, allerede når du bliver gravid, har en god kontakt til din bækkenbund og fortsat holder den stærk, sund og elastisk med regelmæssig træning under hele din graviditet.

Hvad får jeg?

Med dette kursus får du netop en vejledning til EFFEKTIVE bækkenbundsøvelser, der foruden selve knibet, vil fokusere på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt. Du får en printevenlig logbog, så du kan holde styr på din træning, og vejledning til hvordan du gør øvelserne svære.

Du får en indegående viden om bækkenbundens opbygning og funktion, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt et helt vidensmodul omkring begrebet inkontinens. Du får naturligvis også en hel bunke af simple råd og redskaber til, hvordan du kan optimere din bækkenbund og forebygge/mindske risici for inkontinens under graviditet og efter fødsel.

Rikke og Mille, som begge er FysioDanmark fysioterapeuter og har en stor erfaring med træning af bækkenet før og efter graviditeten, vil føre dig sikkert igennem teori om bækkenet og praktisk udførsel af øvelserne.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException

Vi søger en ny kollega :)

Del gerne!
... See MoreSee Less

Vi søger en ny kollega :) 

Del gerne!

Efterfødselgymnastik starter igen!
Tirsdag d. 11/8 kl. 9.50

Ring på 9752 0305, for at book en plads på holdet.
... See MoreSee Less

GLAD træning
Slidgigt i knæ og hofter
Træn dig stærk og smertefri igen!
... See MoreSee Less

Fysiodanmark Skive tilbyder GLAD træning!

Slidgigt i knæ og hofter
"Træn dig stærk og smertefri igen"

Vi ser mange med artrose i knæ og hofter, og derfor tilbyder vi et særligt forløb, som hedder ”Godt Liv med Artrose i Danmark”. Forkortet til GLAD. Tilbuddet består af et individuelt sammensat træningsprogram suppleret med undervisning og holdtræning.

Tilfredshed tre måneder efter gennemførelse af GLA:D
52,3 % beskriver deres tilstand som Meget god
37,7 % beskriver deres tilstand som God

Kontakt klinikken for mere information!
Telf: 9752 0305
Mail: Mail@fysiodanmark-skive.dk
... See MoreSee Less

Klinikken er igen på normal drift

Holdtræning:
Vi har nu fået gang i vores hold igen - vi tager dog forsat hensyn og har derfor maks 8 deltagere pr hold. For at overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen bedes trænende patienter, benytte sig af handsker, som står til fri afbenyttelse i trænings salen, og sørge for at spritte af efter træning.

Konsultationer ved fysioterapeut:
Vi har alle ansatte tilbage på klinikken, vi arbejder dog forskudt så antallet i venteområdet mindskes. Dette gør vi for at tage hensyn til jer som besøgende her på klinikken. Det kan dog betyde at nogle af de tider i har været vant til at benytte jer af, ikke er til rådighed lige nu.
Pårørende til patienter bedes forsat mindskes på klinikken - med mindre andet er aftalt med jeres fysioterapeut.

Vi vil stadig bede jer tage hensyn til symptomer på sygdom - så oplever man én af følgende bedes man blive hjemme, til man har været symptomfri i 48 timer!
- Tør Hoste
- Feber
- Vejrtrækningsproblemer

HUSK at spritte hænder inden du går ind på klinikken - der hænger sprit ved indgangen.

Vi nærmer os sommerferie! Vi holder selvfølgelig åben i alle ugerne - med nedsat bemanding. Men vi er her og er klar til at hjælpe!

Vi er glade for endelig at have fået en hverdag igen med patienter ind og ud af klinikken, og er glade for at se jer allesammen igen! Selvom det ikke er en "helt normal" hverdag, tilpasser vi os så vi kan hjælpe jer bedst muligt!

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, kontakt klinikken.
Telf: 9752 0305
Mail: Mail@fysiodanmark-skive.dk

Vi ses :)
... See MoreSee Less

Facebook