FYSIORUNNERS SKIVE

En social løbeklub for de fleste!

 

Hvem er vi?

I et samarbejde mellem FysioDanmark Skive og Sport 24 Skive, er vi 3 fysioterapeuter, som brænder for træning og udvikling. Vi har stor fysioterapeutisk erfaring med styrketræning og konditionstræning gennem vores uddannelse i sportsfysioterapi.

 

Hvad kan FYSIORUNNERS?

Oplever du også – ikke at komme afsted, at mangle nogen at træne med, er du i tvivl om hvordan man gør eller er du bare gået i stå? – SÅ er FYSIORUNNERS noget for dig!

 

Vi ønsker at gøre træningen social, så vi kan hjælpe hinanden, grine og svede sammen. Vi kender alle sammen, at det er svært at komme afsted – og det er kun en selv det går ud over. Med FYSIORUNNERS får du en træningsgruppe, som venter på dig og støtter dig. At træne sammen gør ikke bare træningen sjovere, men du får også nemmere ved at rykke dine grænser, og presse dig mere end du er vant til! DERFOR SKAL VI TRÆNE SAMMEN!

 

Hos FYSIORUNERS er vi ”nørder” - vi elsker at kunne videregive vores viden, således du får de bedste forudsætninger for din træning. Vi elsker at kunne kigge på de små detaljer - og selv 1% forbedring er succes for os.

 

Med vores baggrund som fysioterapeuter har vi stor viden om skadesbehandling og skadesforebyggelse – så vi ved, hvad man skal undgå, når man træner. Vi er uddannet indenfor sportsfysioterapi og konditions- og styrketræning gennem team Danmark. Ydermere er vi selv 3 aktive drenge, som elsker at komme ud og blive luftet engang i mellem!

 

Hos FYSIORUNNERS har vi lavet et samarbejde med SPORT 24 Skive, så vi kan tilbyde dig muligheden for at handle med fordele i deres store udvalg af løbeudstyr og træningstøj.

Hos Sport 24 gemmer de også på en sand ”NØRD” indenfor løbesko - og netop derfor giver det mening at have et samarbejde, for hos FYSIORUNNERS synes vi ikke man skal gå på kompromis – og når det gælder sko, er det vigtigt, at de bliver afprøvet og man finder de rigtige.

 

FYSIORUNNER ER FOR DIG HVIS DU:

  • oplever det er svært at komme i gang med træning
  • mangler nogen at træne med
  • mangler viden om hvordan du gør det nemmest eller mest optimalt
  • ønsker at nørde – elsker at kigge på det specifikke
  • bare gerne vil have det sjovt når du træner
  • m.

 

FYSIORUNNERS kan også tilbyde eksklusive foredrag indenfor træning, skadesforebyggelse, kost og ernæring og udstyr- herunder den bedste løbesko for dig.

 

 

Har du yderligere spørgsmål? Kan du skrive til og på mail: Henrik@fysiodanmark-skive.dk

 

Følg os på Instagram og Facebook @FysioRunnersSkive