Genoptræning

Ryghold

Efterfødsel

Genoptræning

Ryghold

Fysio Pilates

Pilates er en træningsform, hvis formål er at give stærkere mave- og rygmuskler, bækkenbund og åndedrætsmuskel (muskelkorset) og dermed forbedre kropsholdningen. Der er fokus på muskelkorsettet med små kontrollerede bevægelser som grundlag for at kunne udføre større og mere krævende øvelser.

En af de store fordele ved træningen er arbejdet med alle led, muskler, bindevæv og nervevæv, som strækkes igennem og smidiggøres, men på samme tid styrkes og stabiliseres.

Pilates er en træningsform, som giver god kropskontrol og kræver koncentration. Der fokuseres på at bruge lige nøjagtig den kraft og energi, der skal til for at udføre en bestemt bevægelse korrekt.

Åndedrættet er motoren for dine bevægelser. Der arbejdes intenst med at få åndedrættet og bevægelserne til at passe sammen. Pilates arbejder med bevidstheden om hver enkelt muskel i kroppen.

Fysio pilates er en fysioterapeutisk tilgang til pilates, hvor der er stort fokus på detaljerne i bevægelserne, ikke at forveksle med fitnesspilates hvor fokus ligger andre steder.

Målgruppe: Bl.a. lænde/ryg problemer, hypermobile, inkontinens, nakke/skulder-problematikker.

Du vil kunne opnå:
1. forbedret holdning.
2. lindring af smerter og ømhed i bevægeapparatet.
3. en stærk og spændstig krop med "flad" mave.
4. smallere talje/trænet krop
5. styrket blodomløb og lymfesystem.

Der bliver arbejdet med redskaber til at variere og underbygge øvelserne samt med både stor og lille bold.

På nuværende tidpunkt kører holdene som blandede hold, hvor øvelserne kan tilpasses den enkeltes behov. Medbring håndklæde eller lille pude til hovedet samt løstsiddende tøj.

Der er hold på flere forskellige tidspunkter og dage, kontakt klinikken for nærmere info.

Holdet har en varighed af 10 lektioner.

Man kan deltage på holdet med og uden henvisning.

Se priser her