Hvert år tager ca. 200.000 danskere afsted på ski. Størstedelen kommer godt og sikkert hjem igen, men desværre kommer ca. 5.000 til skade. Mange af disse skader kan forebygges, hvis man har forberedt sig godt. Her kommer vores tilbud om skitræning ind i billedet. 

Træningen er tilrettelagt således at alle bliver udfordret uanset niveau. Du vil blive trænet af Brian Plougmann Jensen, hvor der vil være fokus på styrke, kondition, balance, samt gode tips til hvordan man opvarmer, så kroppen er klar til skiturene. 

 

Træning sker hver fredag fra 14:00-14:55. Man vil derudover få udleveret et træningsprogram, så man har inspiration til hjemmetræningen. Så hold en tidlig weekend og investere i dit helbred og din fritid. 

 

Hvis du går og er nervøs for om du kan komme på skiferie grundet en gammel skade, så grib fat i vores sportsfysioterapi-team. De kan lave en screening og vurdering af din skade, samt hvilke muligheder der er for at komme på skiferie. Udover træning, så kan vi også vejlede samt tilpasse en 4-punkts skiskinne fra Bauerfeind. Denne skinne kan enten købes eller lejes her på klinikken. Skinnen er velegnet hvis du har skader på forreste eller bagerste korsbånd, sideledbånd eller menisk samt hvis du har slidgigt eller er kronisk instabil i knæet. Læs mere om vores skiskinne her hos vores samarbejdspartner fra Fysio-shop.dk 

 

https://fysio-shop.dk/shop/10-knaebandager/415-udlejning-af-skiskinne-10-dage-secutec-genu/

 

Varighed: 8 ugers forløb med 1 ugentligt træning. Der vil være løbende optag på holdet.

 

Opstart: D. 10/11-23 med løbende optag

 

Pris: 995kr inkl. hjemmetræningsprogram

 

Kontakt os på klinikken for nærmere information eller tilmelding